Ny era eller bara en vind som blåser?

trump

Trump är USA s nästa president. Svensk media och de etablerade politikerna i sjuklövern gråter i TV. Alla är storögd förvånade. Hur kunde detta hända?

Median ser en flodvåg av folk vilka inte väljer rätt i framtiden. Detta kan bli  förlust för de rätta åsikterna, partierna och människorna!

Så usla förlorare det finns i Sverige fast vi inte ens får rösta. Så fastlåsta.

donaldtrumpdonaldtrumpcampaignsacrosshubmk6efgypl

Nu hittade jag en bild där han är fotograferad med vita medelålders män. Det kastades en känga just mot vita män i TV av svenska politiker.  Att Clinton, en kvinna,   förlorade var förstås vita mäns sätt att trampa på kvinnor, ren Trump tramp.

Eftersom varken median eller politikerna förstår varför folk vänder ryggen till grisfarmen kommer de bli väldigt besvikna med tiden. Yrkespolitiker har inte lyssnat på dem de förväntas att representera. De kommer också att bli förbryllade när folket röstar med fötterna.

Så, gratulationer till USA s nya president. Folket har valt.

Och den spydiga tonen i TV fortsätter genom svensk mediefolk, feminister och politiker.  De gratulerar inte. Tänk att  svensk media  inte fick bestämma. I statlig TV går personalen svartklädd, precis som om det vore en begravning.

Hillary Clinton har förlorat andra gången i presidentvalet. Hon har kört demokraterna nära botten.  Både Senaten och Kongressen har republikansk majoritet.

Tillägg 9/12: TV är än på även om jag inte sitter vid.   Jimmie Åkesson: …  Clinton var ingen fredsälskande.

Jag säger bara Libyen.