En absolut slö dag med trista nyheter.

Regnar. Snöslask. Gör ingenting. Läst nyheterna vilka aldrig är bra nyheter längre. Knark i Riksdagen bevisar den svenska samhällsbotten. Inte ens de i Riksdagen kan hålla lagar och regler de förväntar sig att allmänheten gör. Att Riksdagshuset blir en möjlighet för de kriminella klanerna är en, inte oacceptabelt som det sägs, utan en ren katastrof. En fara för säkerheten i Sverige. Vad gör du om du som snortar kokain utpressas?

Hoppas den, de skyldige inte ligger i pengaskuld. Det brukar ju bli en sprängning eller mord som återbetalning. Riksdagshuset är dock en stabil byggnad även om arbetarna där inne inte alltid är det.

Även knarkaffärer räknas in i BNP. Visst gynnar även helgknarkare kriminaliteten.

Jag tror inte det här är någonting nytt, bara att droger varierar. Jag tror inte heller att hela Riksdagen knarkar utan några enskilda individer. Det är dock en säkerhetsrisk oavsett antal och en fot in för kriminella.

Nog har vi gnällt om andra länders regeringar vilka är och har varit i händerna på maffian. Vad tänker Riksdag och Regering att göra nu? Gå till botten med det? Inte bara vara upprörda?

Ytterligare ett – inte så oväntat – steg i ett svart hål vad gäller Sverige. Kanske är jag alltför pessimistisk och ser fan där det inte finns? Jag är säkert märkt av långt arbete inom missbruksvården.

PS.https://samtiden.nu/2024/01/ministern-huserar-grovt-kriminell-anmarkningsvart/

Bild: väg mot Ritsem, helt opassande till ämnet.