God Jul till Er alla!

Låt oss för en dag glömma världens usla ledare som åstadkommer varken fred eller miljöavtal, trygghet eller mat, välvilja eller broderskap. Låt oss strunta i alla PK strider,  taskiga ord och handlingar, politiker och utsugare, skatter och tom plånbok, korkade grannar och sura tanter och det alltför stora snöfallet som klädde våra vägar och  skogen till jul. Låt oss vända blicken inåt och påminna oss om Julens budskap: kärleksbudet och fred på jorden. Vi kan kanske inte göra så mycket för världen i stort men ganska rejält i det mindre formatet. Hur vi lever och vilka val vi gör är en bit av det stora hela, en kedja som bildar livets möjligheter för oss alla. Nu är tiden att ha våra hem, barn, familj och vänner i centrum. Vara tillsammans och vara snälla mot varandra som Julens innebörd lyder. Kanske kan vi komma ihåg någon som inte har det så bra som vi själva och förmedla Julens budskap till dem i mer konkret form. Efter helgen måste vi ta hand om det andra, vår livsmiljö och våra ekonomiska beslut, om vi vill att våra barn och barnbarn har en rimlig värld att leva i.

                                                God Jul till Er alla!

önskar Elina iniskogen