Framtiden är vacklande.

Personligen var året 2017 ett av de sämsta år jag haft i mitt vuxna liv. Det finns väldigt få händelser värt att minnas. Året 2017 får gärna gå till historiens soptipp för min del.

Sverige är på sluttande plan. Ute i den stora världen är läget lika illa.

Krig, svält, överbefolkning, vattenbrist, skaror av arbetslösa unga män som försöker tränga sig till EU, flyktingar,  obegåvade politiker, terrorister… oro i flera länder.

De som analyserar läget för nästa år säger:

“If 2017 did not look good, predictions for 2018 are no better: violence and insecurity are likely to deteriorate in Afghanistan, Democratic Republic of Congo, Libya, Ethiopia, Mali, Somalia, and Syria next year,”

”Next year Ethiopia will join northeast Nigeria, Somalia, South Sudan and Yemen as places at risk of famine”, från rapport “Humanitarian Overview: An analysis of key crises into 2018” av ACAPS (Assessment Capacities Project).

Och så vidare…

Så, Gott Nytt År? Bättre helst!

Jag önskar alla läsare Gott Nytt År. Ta vara på dagarna som går. De kommer inte åter. Få saker går i repris så man kan få fatt det man missade. Tro inte på dem som säger att man hinner nog senare…Dröm inte. Gör något åt det.

Livet är det som pågår medan du väntar på sådant  som aldrig händer (Kristian Anttila)

https://www.acaps.org/countries

https://genius.com/artists/Kristian-anttila

https://genius.com/Kristian-anttila-livet-ar-det-som-pagar-medan-du-vantar-pa-sadant-som-aldrig-hander-lyrics

En reaktion på “Framtiden är vacklande.

 1. Hej du!
  Tack för besök och kommentar på min blogg. Vi har mycket gemensamt ser jag, när jag ströläser din blogg, bl a att gå. Eller vandra. Strunt samma vad det kallas, huvudsaken är att man kommer ut i naturen och känner att man lever.
  En rolig grej jag hittade var Kilimanjaro. Vi, min man och jag, var där 2011, strax innan han insjuknade.
  Nu ska jag ut och ta min morgonpromenad i sällskap med mina kompisar, hundarna.
  Ha det gott!
  Rebecka

Kommentarer inaktiverade.