Pest eller kolera?

Jimmie Åkesson ville inte välja mellan Putin och Biden i ett TV program. Så rätt!

Vad är det för trakasserier? Ska vi välja mellan två människor? Är inte alla enligt svenska mått lika goda?

Var det inte som att välja mellan pest och kolera?

Vilken kuggfråga! Välja mellan Biden som inte kan vara helt tillräknelig, som lyckas söndra hela USA och Putin som inte än har kunnat förlika sig med förlorad universum, Det Stora Sovjet. Båda mockar krig. Den ena vill bestämma vilket land är med i NATO, helst inga. Den andra är jag inte så säker på vad han vill, eller de bakom honom. Så klart är det mer komplicerat än detta. Vinster, förluster, makt, ekonomi och minnen från stora dagar….

Det är många som pratar med Putin. Känns lite att man har glömt Ukrainas röst i röran.

Ingen av dessa två, Putin och Biden, borde sitta på en så viktig post. Det finns dock flera politiker idag som inte heller tjänar folket utan ha visat sig att vara lägervakter. Tänkte på Österrike med tvångsvaccinering och Kanada med att spärra folkets egna pengar i banken.

Eller bara leva i tron att de står sig över andra och är något extra. Ni vet grisfarmen.

Om Kanada och trakasserier genom bankkonton kan du läsa på Nyheter Idag.