När små hundar skäller på de stora kamelerna.

Arabförbundet knäpper oss på näsan. Sverige, genom Margot Wallström, har inte förstått att Saudiarabiens folk är garanterade mänskliga rättigheter genom sharialagar. I det ingår att bli straffad för sina gärningar vilka bryter mot islamisk lag. Hennes försök att fostra saudierna fick hela Arabförbundet att enas.

Kan det vara ett budskap om framtiden i Sverige? Nu menar jag inte handelshinder.

I Arabförbundet ingår de länder varifrån de flesta flyktingarna kommer ifrån, som Syrien. Kan vi nu skicka ett meddelande till Arabförbundet: Sluta slåss och ta hand om ert folk, så vi slipper ta hand om dem här i landet vars lagar skär sig så illa med er.

Jag tycker Margot är en klant, men kan vi nu utnyttja läget och skicka tillbaka de muslimska flyktingarna till Saudiarabien till exempel. Skall vi verkligen öppna landet för invandrare från länder med så totalt olika ståndpunkter om människor och deras rättigheter. Jag tycker spåren förskräcker.

Saudiarabien halshugger och spöar de oliktänkande. Raif Badawi, bloggare och aktivist genom sin webbsida ”Free Saudi Liberals”, dömdes i maj 2014 till tio års fängelse, 1 000 piskrapp, tio års reseförbud, ca 266 600 USD i böter och ett förbud mot att framträda i media. Han är nu föreslagen till Nobels fredspris genom internet aktion.

Kartbilden från Wikipedia