Skor och hund – lite katt också

Får jag presentera en ny liten medlem i släkten: August, en hundvalp. Han är bedårande och hela Tegnerlundens älskling. Det sägs ju att hunden är människans bästa vän, men det är förstås hundägare som påstår det. Kattmänniskorna kan ha en annan åsikt. Har hundarna och hundägarna ökat? Jag tycker det är mer och mer hundar i parken. I Kina har de visst ransonering på vissa ställen. Man får bara ha en sällskapshund.

foto: Marie

Hundar tuggar saker. Om den ens gör ett försök på skorna … då blir det nog skamvrån.

För rättvisans skull får Nisse vara med. Nisse än en snäll, lite blyg katt. Han har haft en svår barndom. Märkligt kanske, men  den första tiden i livet gör påverkan även på en katt som är svår att få bort hur än man kompenserar senare. Kan det vara likadant med människor?

Själv har jag  inga djur för närvarande, bara elaka vita flugor som åt upp smultronplantorna.