Jag mötte en ekorre i skogen.

Jag mötte en ekorre i skogen. Jag undrade hur den hade hamnat där. Mitt i skogen på en nedsågad stam. Letade efter konstnären Wederson Moraes för att veta mer om denne, men min portugisiska är obefintlig. Han har dock rest en tur till norra Europa och gjort olika konstverk på olika platser varav en var ekorren i Flemingsbergsskogen.

Det var nästan magiskt att stöta på konstverket i skogen. Ovanpå allt hoppade en levande ekorre runt på platsen, upp och ner i träden men den var så snabb att det blev inga bilder.

Vill du se verket? Gå den gula leden på 5 km från Visättra sportcentrum i Huddinge  och ungefär på mitten får du göra bekantskap med  ekorren.

http://wedersonmoraesartista.blogspot.se/

http://wedersonmoraesartista.blogspot.se/2017/07/aventura-e-arte-no-norte-europeu.html

PS. Jag skulle skriva del 2, något om våra blomsterbesvärjelser vid terrorattacker, men gubben är sjuk och det gör att min tid försvinner och tankeförmågan är sämre än vanligt. Återkommer.

2 reaktion på “Jag mötte en ekorre i skogen.

  1. Har läst din blogg en längre tid men aldrig kommenterat,,vill bara säga att jag tycker mycket om dina funderingar som är lågmälda men verkar stabilt grundade i dina egna erfarenheter och faktiska upplevelser. Det är konstiga tider vi lever i och inte blir det bättre om man har egna bekymmer utanpå dom som dåraktiga politiker tvingar på oss.Önskar dig att det går så gott det går med gubben din och annat och ser fram emot dina fortsatta skriverier här…

Kommentarer inaktiverade.